perjantai 12. helmikuuta 2016

Morsiuskuvaukset Tuorlassa

Minulla olisi jälleen näytettävänäni teille sylillinen kauniita kuvia syksyisistä stailatuista morsiuskuvauksistamme! Näin ystävänpäivän alla kauniit morsiuskuvathan suorastaan sopivat kaikkien romantiikannälkäisten iloksi, eikös?

Nämä tässä postauksessa esittelemäni kuvat ovat tavallaan kuvaustemme "osa2", jossa sijainti, puvut ja hiuskorut ovat uudet. Kuvauspäivämme aamutunnit vietimme Kuusiston linnanraunoilla ja iltapäivä kului Tuorlan majatalon kauniissa ympäristössä kuvaillen. Aikaisemman kirjoitukseni ja kuvat morsiuskuvaustemme ensimmäisestä kohteesta Kuusiston linnanraunioilta pääset lukemaan tästä.

Supertiimimme työ on huomattu ympäri maailmaa ja tämän syksyisen kuvauspäivämme tuotoksia on nyt jaettu yhteensä neljässä eri hääblogissa (tähän mennessä). Näiden hääblogien seuraajamäärät ovat yhteensä sellaiset, jotka ylittävät täysin tämän tytön ymmärryksen! Syy miksi julkaisen näitä Tuorlassa otettuja kuvia vasta nyt, on se, että olemme joutuneet kärsimättöminä odottamaan kuvien julkaisupäivää. Nyt Jeren kuvista tehty blogipäivitys on nähtävissä Love My Dress -blogissa ja Petra Veikkolan kuvista tehty päivitys Ruffled Blog:issa. Aikaisemmin julkaistuja päivityksiä kuvauksistamme pääsette kurkistamaan näistä linkeistä: Norwegian Wedding Magazine ja Hochzeitsguide.

Vaikka mitkään kiitossanat eivät kylliksi riitäkään kuvaamaan kiitollisuuteni määrää, on tähän väliin aiheellista antaa vielä yksi suuri KIITOS upealle kuvaustiimillemme Teidänlaistenne lahjakkuuksien kanssa on ollut ilo työskennellä. <3

Photography: Petra Veikkola Photography & Jere Satamo Photography

Bridal gowns: PukuniBridal Adornments: AINOStyling & Consept: AINO / Satu & Pukuni / SaaraMake-up: Mona's Daily StyleHair: Hanna JulkuModel: Mirka Könnö & Wilma Yläjärvi / ModelpointRings: AITO KultasepänverstasFlowers: Kukka Fiori


Love My Dress -blogi jakoi päivtyksessään myös tämän upean koko kuvauspäivämme kauniisti kokoavan tunnelmavideon, jota en valitettavasti tämän modernimmin osaa nyt jakaa:

Wild, Feminine and Elegant
Film by Rabbit Visuals

Kannattaa ehdottomasti tuo videokin kurkistaa ja tässä vihdoinkin nämä kahden kuvaajan samoista hetkistä luomat upeat ja silti niin erilaiset tunnelmat.


Jere Satamo Photography



















Petra Veikkola Photography

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti