torstai 10. syyskuuta 2015

To Be Continued...

Aiheenrajaus on jokaisella kirjoituskurssilla esiin nouseva tärkeä teema ja sen tärkeyttä lukijan mielenkiinnon ylläpitämiseksi jaksetaan painottaa. Aiheenrajauksella perustelen myös tämän jo pitkään jatkuneen radiohiljaisuuteni, sillä olen päättänyt rajata blogini käsittelemään vain mallin uraani käsitteleviä asioita. Arkielämäni kävelyretket aurajokirannassa, kahvilahetket ystävieni kanssa ja kaiken maailman jokilaivaseikkailut jääkööt blogini ulkopuolelle teitä ikävystyttämästä.


Talviturkki jäi Taivassaloon

Raision naiset


Upeat rapujuhlat

...upeassa miljöössä

Sanottakoot kuitenkin, että heinäkuun 24. päivä kotiin palattuani olin hyvin onnellinen. Poikaystäväni Topias nouti minut Helsinki-Vantaalta autolla ja paluu kotiimme tuntui suurenmoiselta: kaikkialla oli niin avaraa ja valoisaa ja oma sänky oman rakkaan kainalossa tuntui jumalaiselta - miten pehmeä meidän king size -kokoinen sänkymme onkaan! Suomi ja Turku olivat niin muuttumattomat ja lohduttavalla tavalla turvallisen tavalliset. Kaikki on yllätyksetöntä ja toimivaa, minusta pidetään huolta ja ilma on helppoa hengittää.

Kolmivuotisvuosipäivä <3




Kesän ja alkusyksyn aikana olen ehtinyt tekemään koko liudan erilaisia muotinäytöksiä Suomessa, mutta ei niistäkään sen enempää.  Tahdon rajata blogini käsittämään myös vain niitä asioita, jotka ovat minullekin uusia ja jännittäviä. jotta kirjoittamisessani säilyy tietynlainen into. Suomessa tehtävät näytökset kun usein tapaavat noudattaa kerta toisensa jälkeen varsin samanlaista kaavaa ja lopputuloksena selostaisin uudelleen ja uudelleen  normaalia duunipäivääni. Paljon työstäni kuitenkin kertoo se, että joka kerta työkeikan koittaessa ajattelen, että "jee näytöspäivä!" Tästä voin yksinomaan kiittää mahtavaa Modelpointin porukkaa. Taidan myös olla oikealla alalla, kun esiintyminen ja näytöslavoilla käveleminen sytytttävät minut joka kerta - kuvauksista puhumattakaan.


Turku Goes Fashion
Televiso Lifestylestore


Chevrolet-kyyti Seinäjoella

Jos uudesta ja jännittävästä puhutaan, on yksi Suomessa tekemäni näytöskeikka kuitenkin mainittava. 4. - 5. syyskuuta järjestettiin Gloria Fashion Show, johon minut oli castingin kautta valittu malliksi. Kyseessä on Suomen suurin vuosittainen muotinäytös, jonka 10-vuotisjuhlavuotta tänä syksynä vietettiin ja tapahtuma todella oli myös sen mukainen. Näytös järjestettiin Helsingin Kattilahallissa, joka tarjosi sille hulppeat puitteet: glamour, säihke ja luksus lumosivat sekä yleisön että meidät mallit. Tapahtuma oli järjestetty saumattoman toimivaksi ja sitä oli ilo olla mukana tekemässä. Kaiken kauneuden kruununa oli kuitenkin Minttu Vesalan upeasti stailaamat vaatteet ja näytöksen tunnelman luoma tekniikka musiikkeineen ja videoineen.



Kattilahalli
Minä Teemu Muurimäen Magnum-unelmassa ja Erika upeassa Balmain Parisissa
Turkulainen oli riittävän ulkomailta päästäkseen yöksi hotelliin
Glo-hotellin kahden hengen huone - all for myself

Magnum Pleasurestore
...muutenkin tarjoilut oli ihan kohdillaan

Marimekon sisääntulo
by Mikael Rantalainen Photography
Karvisen sisääntulo
by Mikael Rantalainen Photography

Marja Kurjen sisääntulo
by Mikael Rantalinen Photography

Pari viimeisintä viikkoa olen ollut näytösten kanssa hyvin kiireinen ja viikoittain olen viettänyt useampiakin öitä poissa kotoa. Sunnuntai-iltana Gloria-näytösten huuman laskeuduttua se vasta valkeni minulle: torstaiaamuna neljän yön kuluttua koittaisi taas lähtö Milanoon ja näistä vähäisistä jäljellä olevista öistäni yhden joutuisin taas viettämään poissa kotoa... Itkuhan siinä tuli. Tunnen itseni itsekkääksi aiheuttaessani harmia myös Topiakselle, joka sanoo, että yhteinen kotimme on hänellekin koti vasta sitten kun palaan sinne takaisin. Helpompaa on lähteä kuin jäädä ja tämän tulen varmasti tuntemaan aikanani itsekin Topiaksen vaihtoon lähtiessä.

Itsekkyyden aiheuttamasta kalvaavasta syyllisyyden tunteesta huolimatta olen kuitenkin vähän innoissani ja toisaalta minua jännittää valtavasti: olen menossa Milanon muotiviikoille, jotka järjestetään 23.-29. syyskuuta. Pelkään floppaavani täysin - entä jos en kelpaakaan minnekään? Epäonnistumisen riski on kuitenkin otettava, kun lähtee tavoittelemaan onnistumista ja haaveitaan. Muotiviikkojen näytöksissä käveleminen on ollut jo pitkään haave, mutta nyt vasta tuntuu, että uskallan haaveilla siitä ääneen. Edessä on hurjaa castingeissä ravaamista ja varmaa uupumista, mutta ehkä myös niinkin suuri palkinto kuin haaveen totetutuminen. Ellei, on edessä ainakin pikaisempi kotiin rakkaani luo palaaminen - palkinto sekin.



Olen myös saanut bookattua Valentinon showroom-keikan lokakuuksi Pariisiin, joten vaikka nämä muotiviikot nyt menisivätkin niin sanotusti penkin alle, on töitä silti odotettavissa. Tällä hetkellä asetelma on  jännittävä, mutta loppujen lopuksi kaikki kuitenkin on hyvin. Enhän edes tällä kertaa tee niin pitkäjaksoista visiittiä kuin viimeksi, joten ennen kuin arvaankaan olen taas kotona kotona rakkaani kainalossa meidän super pehmeässä king size -sängyssämme.

Terveisiä Milanosta ja stay tuned for more... ;)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti