sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vogue Sposa

Perjantaina koitti se päivä, jolloin minulla oli ensimmäinen varsinainen työkeikkani täällä Milanossa. Oikein sellainen työ, johon minut oli castingin kautta valittu! Tämä kyseinen casting minulla oli täällä aivan ensimmäisenä päivänäni ja kävin siellä ilman mallikansiota ja mallikortteja, mikä tuntui kummalliselta. Bookkasin kuitenkin työn ja tiedon saatuani olin odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa!

Paikanpäällä tuli olla kello 14.30, joten aamulla minulla oli yksi casting, jonka jälkeen valmistauduin rauhassa työiltaani. Tapahtuma järjestettiin Milanon Vogue House -talossa, jossa ovella mallit merkittiin nimeltä saapuneiksi ja ohjattiin yläkertaan laitettaviksi.

Portaikko oli koristeltu valkoisin paperikukkasin
Jokaiselle tytölle annettiin lappu, jossa luki sen suunnittelijan nimi, jonka pukua tulisi näytöksessä yllään pitämään. Näiden lappujen mukaan tultaisiin tekemään jokaiselle oikeanlaiset meikit ja kampaukset ja ohjaistus oli: "don't loose it - ever". Kyseinen lappunen, jossa lukee "Polignano" on minulla yhä tallessa.

Huoneessa oli melkoinen säpinä, kun 15 tytölle laitettiin kynnet, meikit ja kampaukset näytöskuntoon viiden valokuvaajan ja yhden videokuvaajan pyöriessä ympärillä ikuistaen jokaisen siveltimen sipaisun ja tukan heilautuksen. Nämä kuvat olisi ihanaa nähdä ja toivon, että löytäisin ne vielä jostain. Sitten voisin täälläkin jakaa takahuoneessa vallinneen tunnelman!

Polignano-tyttöjen lookkiin kuului luonnollinen meikki ja mieletön kampaus, jota tekemään tarvittiin kolme eri ihmistä. Ensimmäinen kampaaja ensin kreppasi tukan pienellä kreppiraudalla, ja tämän jälkeen kiharsi ensin hiusten latvat ja sitten myös juuret, minkä jälkeen laittoi kiharat klipseillä pään päälle jäähtymään. Hetken päätäni jäähdyteltyäni kaksi eri kampaajaa kävivät yhdessä tukkani kimppuun ensin krepaten sen uudelleen tällä kertaa suuremmalla raudalla. Tämän jälkeen kampaajat sitoivat tämän upean kampauksen päähäni nelikätisesti. Polignano-tytöiltä lakattiin sormien lisäksi myös varpaankynnet, sillä meidän kenkämme olivat avoimet. Nyt on varpaissakin Diorin lakat, jotka varmasti pysyvät hyvinä pitkään!


Hair: Compagnia Della Bellezza

Koitti pukeutumisen aika. Oma pukuni oli suunnittelija Elisabetta Polignanon käsialaa oleva viktoriaanistyylinen kultainen puku. Olin erittäin tyytyväinen, sillä meidän Polignano-tyttöjen puvut olivat kaikkein helpoimpia ja meillä oli myös jalassamme matalat kengät. En siis joutunut jännittämään, että mokaisin jotain vaikean puvun vuoksi. Osan tyttöjen mekot olivat niin valtavia, että niissä liikkuminen oli varmasti vaikeaa ja osalla oli kasvoillaan hunnut. Yhden tytön puku oli täysin valkoisista helmistä tehty ja se painoi kymmenen kiloa! Puvut olivat toinen toistaan upeampia ja tällaiselle hieman häähullulle ihmiselle kyseessä oli paratiisi.




Löysin Instagramin ihmeellisestä maailmasta kuvan samasta puvusta, joka minulla oli ylläni

Varsinainen show ei ollut muotinäytös kuten olin odottanut sen olevan. Kyseessä oli enemmänkin "näytteilleasettelu", jossa mallit asuissaan olivat osa sommitelmaa, joka oli rakennettu Vogue Housen toisen kerroksen huoneisiin. Tässä upeassa kukkasin koristellussa tilassa kutsuvieraat saivat kiertää ja katsella. Tilassa pianisti soitti flyygeliä ja aina musiikin vaihtuessa vaihdoimme paikkoja oman ryhmämme sisällä niin, että yksi tytöistä vuorollaan seisoi ja kaksi istuivat.

Tilaisuus kesti kaksi tuntia, mutta aika kului yllättävän nopeasti. Tilaisuus oli rento ja hyväntuulinen ja vieraat hassuissa "polttarihunnuissaan" nauttivat drinkkejä ja kiertelivät ympärillämme ottaen kuvia kanssamme. Jotkut vieraista myös juttelivat kanssamme ja puolessa välissä tilaisuutta tarjoilija kantoi meillekin lasilliset viiniä.

Tässä kokoelma erilaisista tapahtumasta löytämistäni kuvista.





Kuva Elisabetta Polignanon Instagram-tililtä

Kuva Vogue Sposan Facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/VogueSposa/photos/pcb.806769529399455/806769259399482/?type=1&theater


Kaiken kaikkiaan ensimmäinen työkeikkani täällä Milanossa sujui erittäin hyvin ja nautin joka hetkestä saadessani olla mukana tässä upeassa tapahtumassa. Näitä lisää kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti