maanantai 8. kesäkuuta 2015

Vain elämää, ei sen enempää

Osa varmaan muistattekin, että minun on käytävä aamuisin toimistolla kääntymässä yhdenksän ja puoli kymmenen välillä. Pidempään mallin töitä tehneiden tyttöjen ei näin kuitenkaan tarvitse toimia, ja usein olenkin aamulla herännyt asunnollamme ensimmäisenä ja kiirehtinyt toimistolle vain tullakseni lähetetyksi takaisin kotiin. Kerran päätin sitten tietoisesti saapua vasta 9.45 ja katsoa mitä tapahtuu - ei tapahtunut mitään. Tämän kerran jälkeen olen sitten pikkuhiljaa venyttänyt tätä aamuvisiittini ajankohtaa, ja nykyään käyn toimistolla samalla matkalla, kun suuntaan päivän ensimmäiseen castingiini. Minulle on siis myönnetty hieman vapauksia! Yhä kuitenkin käyn kiltisti toimistolla joka päivä, mitä ammattitytöt eivät tee.

Toimistolla vierailu kuitenkin loppujen lopuksi on varsin mukavaa. Tänä aamuna toimistolle mennessäni Alexander naureskeli, kun olin innoissani toimiston uudesta suomalaislisäyksestä: "you have a new friend now"! Toiselta puolen pöytää toimiston pääbookkeri Walter (huramaava harmaantunut herrasmies) kysyy kuulumiseni italiaksi ja toteaa, että "you look tanned." Kovaa vauhtia ryhdyn selittelemään, että yritän kyllä olla ruskettumatta ja joka aamu laitan aurinkorasvaa sekä muutenkin pidän hyvää huolta ihostani. Walter kuitenkin tarkentaa kommenttiaan ja toteaa, että näytän erittäin hyvältä ja terveemmältä, kun minulla on vähän väriä pinnassa - well, I know!

Mukavaa, että toimistollakin oltiin tätä mieltä, sillä olen ajatellut, että minulla on harvinaislaatuisen vaaleuteni takia ehdoton ruskettumiskielto. Täällä Italian paahtavan auringon alla kuitenkin jopa minun on vaikea välttää pientä värin tarttumista! Hyvä siis, ettei pienestä värin vaihdoksesta tullut huutia vaan kehuja.

Todistusaineisto:
On se vähän ruskettunut, tai ainakin päivettynyt ja pisamainen!
Minulla oli tänään kolme castingiä, mutta aivan ensimmäiseksi minun oli mentävä päivittämään puhelinliittymäni. Olen ollut täällä nyt kuukauden, ja onneksi tuli tyttöjen kanssa eilen puheeksi, että nämä liittymät eivät automaattisesti jatkukaan, joten osasin suunnata asioimaan Windin liikkeeseen. Olinhan minä puhelimeeni saanut liittymältäni viestejä, jotka varmaan yrittivät tästä muistutella, mutta viestit ovat kaikki italiaksi, joten tällä "juuri ja juuri kuulumisten vaihto italialla" en niistä ole paljon irti saanut.

Jonottelin siedettävän ajan ja asioin hyvin englantia puhuvan asiakaspalvelijan kanssa, joka hoisi asian nopeasti. Maksoin 12 euroa, käynnistin puhelimeni uudelleen ja taas skulaa!

Ensimmäiseen castingiini oli ilmeisesti kutsuttu paikalle kaikki Milanon mallit, sillä jono kiemurteli pitkälle kadulla ja jono jatkui myös rakennuksen sisällä. Minulla kuitenkin kävi harvinaisen hyvä jonotustuuri, sillä edessäni olevat tytöt osoittautuivat turkulaisiksi! Mistä näitä suomalaisia nyt yhtäkkiä putkahtelee?? Aika kului mukavasti rupatellessa ja oman "ciao, kirjan esittely, grazie" -vuoroni jälkeen oli aika suunnata seuraavaan castingiin.

Toista castingiäni varten olin juuri saanut tekstiviestillä uuden osoitteen, mutta uusi osoite ei löytynytkään google mapsini avulla. Yritin soittaa Alexanderille, mutta hän ei vastannut, joten laitoin hänelle whats app-viestin, hain vähän välipalaa aikani kuluksi ja siirryin läheiseen puistoon odottelemaan vastausta. Miesten muotiviikkojen takia toimistolla on varsin kiireistä, joten vastausta sain odotella hetken, mutta onneksi ei ollut kiire.


Ööö NAM! Ja vieläpä alle 2€
Parco Marinai d'Italia

Viimeinen castingini oli jälleen Alexander McQueenille, mutta tämä oli kuitenkin eri työtä varten ja jopa eri paikassa toisella puolen Milanoa Garibaldin alueella. Täällä valitettavasti ei oltu yhtä kiinnostuneita minusta, kuin toisessa McQueenin toimistossa, mutta ohjaistus castingiä varten oli varsin mielenkiintoinen: "With hair tied back neatly in a low pony tail and with natural or no make up". Näin tarkkaa ohjaistusta ei ole koskaan aiemmin ollutkaan!

Sitä saa mitä tilaa!

Garibaldissa on myös näyttäviä pilvenpiirtejiä, jotka näyttävät hassuilta
muualla Milanossa vanhojen kivikerrostalojen väleistä pilkistäessään.

Kaiken kaikkiaan ihan mukava päivä, vaikka tänään tuntuikin, ettei missään castingeissä oltu minusta erityisen kiinnostuneita. Huomenna paremmalla onnella uuteen casting-päivään ja luvassa onkin viisi castingiä valloitettavana!

Sainpa minä tänään vähän uusia kuviakin kansiooni! Nämä kuvat otettiin jäkimmäisellä kerralla, jolloin vierailin mallina taideakatemialla. Ensin kansiooni oli matkalla useampikin kuva tästä setistä, mutta loppujen lopuksi Alexanderin taiteellinen silmä sai vain tämän ensimmäisen lähikuvan sopimaan muiden kuvieni joukkoon.


©Pietro Pappalardo
Stylist: Giovanna Mazzola
Muah: Alice Fadda
©Pietro Pappalardo
Stylist: Giovanna Mazzola
Muah: Alice Fadda


©Pietro Pappalardo
Stylist: Giovanna Mazzola
Muah: Alice Fadda

©Pietro Pappalardo
Stylist: Giovanna Mazzola
Muah: Alice Fadda

©Pietro Pappalardo
Stylist: Giovanna Mazzola
Muah: Alice Fadda


©Pietro Pappalardo
Stylist: Giovanna Mazzola
Muah: Alice Fadda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti